Σελίδες

  • ΗΦΨΗΨΦΗ
  • ΘΦΤΘ
  • ΦΘΘΦ
  • ΦΘΦΓΤΘ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

"ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"


"Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια"
Το πρόγραμμα αυτό είναι σχετικό με την κυκλοφοριακή αγωγή. Αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια του έργου Πλειάδες της ενότητας Νηρηίδες (www. pleiades.cti.gr) το 2007 από το Ε. Α. Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών. Είναι κατάλληλο για διδασκαλία παιδών μικρής ηλικίας αλλά και παιδιών που έχουν ανάγκη ειδικής αγωγής (χωρίς αυτό να είναι καθόλου περιοριστικό). Στο πρόγραμμα ζει κι εμφανίζεται πάντα, ο κύριος Ταξάκης που βοηθά, ξεναγεί και επιβραβεύει τα παιδιά σχεδόν σε όλες τις δραστηριότητες. Διάσπαρτες στον πίνακα επιλογών, υπάρχουν συνολικά 20 πινακίδες. Κάνοντας κλικ πάνω τους ξεκινά και μια νέα δραστηριότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμες, έξι συνολικά κατηγορίες διαφόρων δραστηριοτήτων: Μαθαίνω να κυκλοφορώ, Δημιουργίες, Μαθαίνουμε παίζοντας, Παιχνίδια εξοικείωσης, Βίντεο-Μουσική–Εκτυπώσεις, Μαγικές εικόνες. Στα πιο πολλά παιχνίδια υπάρχουν από ένα έως τρία επίπεδα βοήθειας, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναπτύχθηκε από την ομάδα Teachers & kidmedia, με φορέα χρηματοδότησης το ΥΠΕΠΘ και φορέα υλοποίησης το ΕΑΙΤΥ στα πλαίσιο του έργου “Πλειάδες” της ενότητας ”Νηρηίδες”. Βρίσκονται στο στάδιο της τελικής τους αξιολόγησης από το Π.Ι.Περισσότερα στη σελίδα http://www.kidmedia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η εικόνα του θέματος δεν είναι ορατή (το πλαίσιο δηλώνεται όμως η εικόνα δεν ανοίγει). Το ίδιο συμβαίνει και σε ορισμένες άλλες εικόνες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η εικόνα αυτή τη φορά εμφανίζεται. Πιθανώς το πρόβλημα να έχει σχέση με τη διαθεσιμότητα του σερβερ και όχι πάντως με τη σχεδιάση της σελίδας.